Sari la continut | Sari la navigare

Ambra

Sectiuni
Unelte personale
Actiuni document

Dupa 30s se deconecteaza

by admin Ultima modificare 2007-08-24 04:32

Aceasta manifestare apare datorita faptului ca username-ul cu care v-ati conectat este suspendat. Acest lucru se poate intimpla daca:

1. Ati facut anterior o cerere de suspendare pentru o anumita perioada, si va conectati in acea perioada

2. Figurati cu 2 sau mai multe facturi restante in pagina https://plati.ambra.ro sectiunea Facturi Restante. Daca dupa conectare veti deschide orice pagina, veti fi redirectat catre pagina cu informatiile financiare care au produs acest efect, pentru a lua cunostinta de acestea, si de a le achita. Achitarea acestora duce la activarea automata a contului, fara alte interventii manuale efectuate de personbalul nostru.

3. Utilizatorul dumneavoastra mai este utilizat in acel moment. Pentru aceasta, trebuie sa va asigurati ca nu mai aveti un calculator cu care v-ati conectat la retea cu acest username. Daca nu mai aveti, va trebui sa schimbati de urgenta parola de acces a acestui username de pe pagina https://parola.ambra.ro , si sa nu mai divulgati datele de conectare altor persoane.