Sari la continut | Sari la navigare

Ambra

Sectiuni
Unelte personale
Actiuni document

Cablu FTP/UTP CAT5

by admin Ultima modificare 2007-08-24 04:31
Prin intermediul acestui tip de serviciu, puteti beneficia la maxim de performantele oferite de combinatia intre ingeniozitatea si infrastructura de fibra optica existenta de care dispunem. Utilizatorii care doresc conectarea prin cablu de retea, sunt responsabili pentru instalarea cablului până la Punctul de Prezenţă AmbraNet. În cazul în care utilizatorul instalează cablul în regie proprie, Ambra asigură gratuit conectarea acestuia la reţea şi la calculator. Pentru a beneficia de avantajele acestui tip de serviciu, trebuie sa urmati urmatorii pasi:
a. Instalarea cablului FTP sau UTP CAT5 Pentru aceasta, va putem ajuta recomandind societati comerciale (Kathos Prim sau ASystems) agreate de noi care presteaza (contra unei sume deseori modice) acest serviciu.
Telefoanele la care pot fi contactati reprezentantii SC Kathos Prim SRL sunt:
0233-232.332
0233-240.604
0745-134.932
0740-532.889
0743-055.143
b. Abonarea: va prezentati la sediu, de unde veti completa un formular electronic, din datele caruia se va genera contractul in 2 exemplare care se va lista, si pe care-l veti semna. Apoi,casierul nostru va prelua de la dumneavoastra plata primului abonament, moment in care contul dumneavoastra de acces va fi activ.
ATENTIE! Cititi cu atentie continutul contractului, si a cadrului general care este afisat, pentru a fi in masura sa respectati clauzele acestuia. Orice nemultumiri sau neclaritati viitore sunt neavenite.
c. Configurarea software a calculatorului dumneavoastra: pentru aceasta,  apasati  http://www.ambra.ro/configurare.
Daca indepliniti dificultati majore in decursul unuia din pasii anteriori, la solicitarea dumneavoastra, un specialist de la sediul nostru se va deplasa impreuna cu dumneavoastra la locul furnizarii serviciului, unde va remedia (dupa posibilitati) eventualele inconveniente.